Informacije o nakupu in dostavi

CENIK IN DODATNA OPREMA

Za aktualne cene in popuste obiščite našo spletno trgovino - oddelek radioamaterstvo: www.stenar.si

ODDAJA NAROČILA IN NAKUP

Željeno naročilo radijskih postaj in opreme nam lahko sporočite po telefonu 040 153 490 (Gašper) ali na e-mail wouxun.slovenija@gmail.com Za hitro in enostavno obdelavo naročil priporočamo nakup v naši spletni trgovini za šport in prosti čas www.STENAR.si

DOSTAVA IN POŠTNINA

Vse naročene izdelke vam pošljemo po pošti. Poštnina za naročila pod 50 € znaša 3 €, za naročila nad 50 € je poštnina BREZPLAČNA! Možen je tudi osebni prevzem v našem skladišču v Železnikih.

POPUSTI IN UGODNOSTI

  • 5% popusta na celoten račun ob naročilu radijskih postaj in dodatne opreme v vrednosti nad 300 €
  • 10% popusta na celoten račun ob naročilu radijskih postaj in dodatne opreme v vrednosti nad 600 €

MOŽNOSTI PLAČILA

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU - nakazilo na trr, pošiljko pošljemo po plačilu predračuna.
  • PLAČILO PO POVZETJU (gotovina, bančna kartica) - plačilo ob prevzemu pošiljke, poslane po pošti - strošek storitve je 1,5 € (pomembno: Pošta Slovenije vam lahko zaračuna dodatne stroške za posredovanje kupnine, na kar ponudnik ne more vplivati - cca. 1% vrednosti dokupnine).

TESTIRANJE

Če želite radijsko postajo pred nakupom testirati, nas kontaktirajte in povprašajte za test. V podjetju nudimo tudi možnost izposoje kompletov radijskih postaj.

GARANCIJA

Garancija za radijske postaje in dodatno opremo 18 mesecev za radijske postaje, 12 mesecev za dodatno opremo. Če s kupljenimi artikli niste zadovoljni, nas kontaktirajte in vrnili vam bomo kupnino.